Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan a Masquefa!

Categories General

Dijous 23 de juny el Club Excursionista Anoia portarà la Flama del Canigó fins als jardinets de la Torre dels Lleons, en un acte obert a tota la població.

Un any més, el Club Excursionista Anoia tornarà a estar present en la tradicional renovació del Foc a dalt del cim del Canigó per tal de fer possible que la Flama del Canigó arribi el 23 de juny a Masquefa amb tots els honors.

La Flama arribarà a les 19 h als jardinets de la Torre dels Lleons amb l’acompanyament del Club Excursionista Anoia i la participació de la Colla de Diables de Masquefa. Allà serà rebuda per representants de l’Ajuntament i s’encendrà el pebeter per iniciar l’acte de la Flama del Canigó a Masquefa d’aquest 2022. Així, tots els veïns que ho desitgin podran prendre el foc de la flama al final de l’acte, amb un fanalet o estri adequat.

En aquest sentit, des del consistori s’anima als veïns a gaudir de la celebració i de la nit més curta de l’any i es recomana a tots els masquefins i entitats del municipi a seguir les mesures de prevenció i restriccions Covid-19 establertes per la Nit de Sant Joan.

El Club Petanca Masquefa també se suma a la celebració de Sant Joan

L’entitat organitzarà el 23 de juny un sopar popular i ball amb Abracadabra Grup. Per a participar-hi cal reservar tiquet abans del 19 de juny, de 18 a 21 h, a les instal·lacions del Club Petanca Masquefa.

 

L’entrada Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan a Masquefa! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/gaudeix-de-la-revetlla-de-sant-joan-a-masquefa/