Oferta Formativa per a persones adultes per als mesos de juny i juliol

Categories General

Per primer cop, i coincidint amb la posada en marxa de l’Aula Virtual del CTC, tots els cursos formatius s’impartiran en línia. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tant personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per als mesos de juny i juliol d’aquest 2020 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa; entre ells, i com a grans novetats, la píndola formativa “Codis QR’s per restauració”, la formació “Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci”, el taller “Creativitat per emprendre”, o el curs “Per tenir èxit en la recerca de feina: coneix el mercat de treball”.

Amb tot, la novetat més destacada de la Guia Formativa és el fet que per primer cop tots els tallers, cursos i píndoles es duran a terme per via telemàtica coincidint amb la posada en marxa de l’Aula Virtual del CTC.

El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

L’entrada Oferta Formativa per a persones adultes per als mesos de juny i juliol ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/oferta-formativa-per-a-persones-adultes-per-als-mesos-de-juny-i-juliol/