Neix www.poligonsmasquefa.cat, el nou portal web amb tota la informació sobre els polígons industrials del municipi

Categories General

Amb aquesta nova plataforma l’Ajuntament aposta per a promocionar els polígons industrials amb l’objectiu d’atraure noves iniciatives industrials i comercials i posar en valor les empreses que hi treballen així com els seus productes.

Aquest dimecres 20 d’abril s’ha presentat públicament de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica la primera fase del portal web www.poligonsmasquefa.cat; una nova plataforma digital impulsada per l’Ajuntament de Masquefa que ofereix de forma molt senzilla, sintètica i infogràfica diferent informació sobre els polígons industrials de La Pedrosa, Clot del Xarel·lo i Can Bonastre:

  • Informació detallada i rellevant dels tres polígons industrials de Masquefa, amb tots els serveis que s’ofereixen, els sectors que hi exerceixen i les característiques principals.
  • Una secció de notícies amb informacions vinculades a l’àrea de Promoció Econòmica o al sector empresarial.
  • Un espai per a contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.
  • Un plànol interactiu amb la localització i informació de totes les empreses ubicades als polígons industrials del municipi.
  • Informació útil per a totes aquelles empreses interessades a ubicar-se en aquests polígons industrials.

A més, en pròximes fases l’objectiu és que el web pugui seguir creixent incorporant nous continguts com ara informació dels productes -en format de vídeo curtque ofereixen les diferents empreses habilitades en els tres polígons industrials.

En aquest sentit, els polígons industrials de La Pedrosa, Clot del Xarel·lo i Can Bonastre compten actualment amb més d’una setantena d’empreses de diversos sectors instal·lades en aquestes tres zones des d’on desenvolupen i duen a terme la seva activitat productiva diària (indústria, serveis, logística, alimentació, gestió de residus, construcció, restauració…). Un eix industrial plenament consolidat i en puixança que actualment compta amb uns 800 treballadors.

Álvaro Pérez, regidor de Promoció Econòmica, explica que “Masquefa és un gran pol d’atracció d’empreses gràcies a la seva localització idònia, al seu fàcil accés, als atractius preus del sòl industrial, a l’experiència que té aquest consistori en rebre i donar resposta a les necessitats de les empreses, als serveis tecnològics que es presten, i a les noves possibilitats de negoci que s’obren”.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, afirma que “el nostre és un poble amb una clara vocació industrial, d’atraure empreses i de generar llocs de treball. I per a fer això és imprescindible ser actius i posar en valor els nostres polígons industrials, ja bé sigui a través d’aquesta nova eina o invertint en la seva millora tal com hem fet al llarg dels darrers anys. A més, en tot aquest procés sempre hem treballat de la mà dels empresaris, a qui vull agrair la seva col·laboració”.

L’entrada Neix www.poligonsmasquefa.cat, el nou portal web amb tota la informació sobre els polígons industrials del municipi ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/neix-www-poligonsmasquefa-cat-el-nou-portal-web-amb-tota-la-informacio-sobre-els-poligons-industrials-del-municipi/