“Mira Masquefa”, el nou web de turisme i promoció del territori

Categories General

L’Ajuntament posa en marxa el portal www.miramasquefa.cat, que reuneix totes les propostes turístiques, d’oci, culturals i de serveis que ofereix el municipi.

L’Ajuntament ha impulsat el nou portal web www.miramasquefa.cat, un espai virtual on qualsevol persona o família del municipi o interessada en gaudir i conèixer, venir a viure o invertir a Masquefa té tota la informació al seu abast. La pàgina web ha estat dissenyada pels serveis tècnics de la Regidoria de Promoció del Territori i finançada amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Daniel Gutiérrez, regidor de Promoció del Territori, explica que “Mira Masquefa és un pas més en la promoció territorial de Masquefa que dona resposta a la necessitat de traslladar la vitalitat i el dinamisme de la societat masquefina. És un nou espai de recursos que treballa la identitat cultural de Masquefa i la generació d’atracció vers el nostre territori”.

El web www.miramasquefa.cat està format per cinc àmbits temàtics que aporten una visió transversal i holística del territori i la seva activitat:

  • Pàgina principal: amb una gran imatge de Masquefa i activitats destacades. També té un accés directe als serveis més importants del municipi. Aquesta pàgina incorpora el calendari de les principals activitats turístiques, festives, esportives i d’oci, així com un canal de notícies.
  • Un dia a Masquefa: què pots fer si vens a Masquefa? S’han preparat els millors pacs d’activitats que uneixen activitats, gastronomia i shopping.
  • Explora: les millors rutes per gaudir caminant, corrent o en bicicleta. Aquest apartat incorporarà rutes proposades per entitats i col·lectius de Masquefa.
  • Patrimoni i tradicions: el patrimoni cultural, les festes i el seguici festiu tot a un clic. També incorpora un banc de fotos antigues de Masquefa ordenada per col·leccions i un accés al mapa de patrimoni de Masquefa.
  • Exposicions virtuals: un espai destinat a acollir els treballs creatius i artístics dels veïns i les veïnes de Masquefa. Un espai col·laboratiu mostra de la dinàmica cultural de Masquefa. La primera exposició és “El pas del temps”, de Juan Antonio López, on es plasma l’evolució urbanística de Masquefa al llarg del segle XX i inicis del segle XXI.

 

L’entrada “Mira Masquefa”, el nou web de turisme i promoció del territori ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/mira-masquefa-el-nou-web-de-turisme-i-promocio-del-territori/