Melcior, Gaspar i Baltasar porten il·lusió i regals a Masquefa i a La Beguda Alta durant la Nit de Reis

Categories General

L’Ajuntament agraeix a tots els treballadors municipals, a la Societat Recreativa Unió Begudenca, a la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores, a la Comissió de la Cavalcada de Reis, a Hortensia i a tots els voluntaris la seva col·laboració i implicació directes en l’organització de la Nit de Reis.

Dimecres 5 de gener a la tarda Masquefa i La Beguda Alta van tornar a rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient. Els veïns, respectant en tot moment les mesures de seguretat i restriccions establertes per la Covid-19, van poder tornar a sortir als carrers per a gaudir de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar en una Nit de Reis que va resultar tot un èxit organitzatiu i participatiu.

En el cas de Masquefa la Cavalcada de Reis va començar a l’avinguda Catalunya, davant del CTC, on es va fer la rebuda a Ses Majestats, se’ls va donar la Clau de la Vila i es va projectar un espectacular màping. Des d’aquest punt va començar la rua que va transcórrer per l’avinguda La Línia, carrer Doctor Rotllant, carrer Font de la Malesa, carrer Serralet, carrer Crehueta, carrer Sant Pere (on es va fer l’adoració dels Reis Mags a la parròquia), carrer Major, carrer Sant Antoni i avinguda Catalunya.

I pel que fa a La Beguda Alta, la Cavalcada de Reis va recórrer el camí de l’Estació, carrer Major, carrer de la Font, carrer Mossèn Cinto Verdaguer i envelat. I en acabar la cavalcada es va fer el repartiment de joguines per les cases.

A través del següents enllaços podreu recuperar les diferents fotografies que es van fer durant la jornada:

L’entrada Melcior, Gaspar i Baltasar porten il·lusió i regals a Masquefa i a La Beguda Alta durant la Nit de Reis ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/melcior-gaspar-i-baltasar-porten-illusio-i-regals-a-masquefa-i-a-la-beguda-alta-durant-la-nit-de-reis/