El 5 de gener Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a Masquefa i a La Beguda Alta i Baixa

Categories General

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient recorreran diferents carrers per a portar joia i alegria a tots els veïns.

La nit més màgica de l’any ja s’aproxima. Dimecres 5 de gener tornen a Masquefa i a La Beguda Alta i Baixa Ses Majestats els Reis Mags d’Orient per tal que els infants i les famílies puguin tornar a gaudir de la tradicional Cavalcada de Reis.

La Cavalcada de Reis a Masquefa

L’arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18.15 h a l’avinguda Catalunya, davant del CTC, on se’ls farà la rebuda i se’ls donarà la Clau de la Vila. La Cavalcada de Reis començarà des d’aquest punt i transcorrerà per l’avinguda La Línia, carrer Doctor Rotllant, carrer Font de la Malesa, carrer Serralet, carrer Crehueta, carrer Sant Pere (en aquest punt es farà l’adoració dels Reis Mags a la parròquia), carrer Major, carrer Sant Antoni i avinguda Catalunya.

La Cavalcada de Reis a La Beguda Alta i Baixa

L’arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h i Ses Majestats faran el següent recorregut: camí de l’Estació, carrer Major, carrer de la Font, carrer Mossèn Cinto Verdaguer i envelat. En acabar la cavalcada es farà el repartiment de joguines per les cases.

 

El consistori fa una crida a tots els veïns a participar de la nit més màgica de tot l’any i agraeix a la Societat Recreativa Unió Begudenca, a la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores, a la Comissió de la Cavalcada de Reis i a tots els voluntaris la seva col·laboració i implicació directes en l’organització de la Nit de Reis.

L’entrada El 5 de gener Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a Masquefa i a La Beguda Alta i Baixa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-5-de-gener-melcior-gaspar-i-baltasar-arriben-a-masquefa-i-a-la-beguda-alta-i-baixa/