Melcior, Gaspar i Baltasar busquen patges i voluntaris per a la Cavalcada de Reis

Categories General

Per a participar com a patge cal enviar el formulari d’inscripció i el certificat Covid-19 a cultura@masquefa.net abans del 9 de desembre. Mentrestant, aquells voluntaris que vulguin participar en l’organització han d’enviar un correu electrònic a cultura@masquefa.net amb les dades de contacte abans del 9 de desembre.

Fins al 9 de desembre obre el termini de presentació de candidatures per participar de la Cavalcada de Reis a Masquefa com a patge reial de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient o com a voluntari en l’organització de l’esdeveniment.

En el cas dels patges reials, les sol·licituds s’han d’enviar al correu electrònic cultura@masquefa.net adjuntant el formulari d’inscripció i el certificat Covid-19. Mentrestant, per a col·laborar com a voluntari cal enviar un correu electrònic a cultura@masquefa.net amb les dades de contacte (nom, cognoms, edat, DNI, adreça electrònica i telèfon). Les places són limitades i no s’acceptarà cap inscripció que es dugui a terme més enllà del 9 de desembre.

El divendres 10 de desembre se celebrarà a les 18 h una sessió informativa a la Biblioteca. Aquelles persones inscrites serà imprescindible que assisteixin a aquesta sessió (en cas de no poder venir cal delegar l’assistència en un altre representant. En cas contrari, no podran formar part de l’esdeveniment).

La Cavalcada de Reis se celebrarà de la mà de la Comissió de Reis i l’Ajuntament de Masquefa. Amb tot, la realització de l’esdeveniment quedarà condicionada en tot moment a l’evolució epidemiològica i a les mesures de seguretat i restriccions decretades per les autoritats sanitàries.

 

 

L’entrada Melcior, Gaspar i Baltasar busquen patges i voluntaris per a la Cavalcada de Reis ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/melcior-gaspar-i-baltasar-busquen-patges-i-voluntaris-per-a-la-cavalcada-de-reis/