L’ACA impulsa la millora del sanejament de les aigües residuals de Masquefa

Categories General

S’ha adjudicat, per un import superior als 91.100 euros, el contracte per a redactar el projecte que garanteixi el sanejament del nucli de la Beguda Alta (vessant sud), disposant d’un termini de 8 mesos. En el pla hidrològic del període 2022-2027, que actualment està a informació pública, es contempla una inversió de 266.000 euros per dur a terme els treballs.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat el contracte que contribuirà a millorar el sanejament de les aigües residuals del municipi de Masquefa, concretament d’una part del nucli de la Beguda Alta (vessant sud).

El contracte s’ha adjudicat per un import superior als 91.100€ i es disposarà d’un termini de vuit mesos per a redactar el projecte, que haurà de definir la millor solució per a garantir el sanejament adequat d’aquest nucli. En la redacció del projecte s’implantarà la metodologia de Modelatge d’informació de la construcció (Building Information Modelling, BIM).

Hi ha un petit sector de la Beguda Alta que actualment no disposa de sanejament. En el projecte s’haurà de definir si per a solucionar-ho es connecta al sistema de sanejament de Masquefa o bé s’opta per la construcció d’una nova depuradora. L’execució dels treballs, que està inclosa en la planificació hidrològica del període 2022-2027 (actualment en informació pública), té un pressupost de 266.000€.

L’entrada L’ACA impulsa la millora del sanejament de les aigües residuals de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/laca-impulsa-la-millora-del-sanejament-de-les-aigues-residuals-de-masquefa/