Masquef@la torna a prestar servei al seu espai habitual, a l’avinguda Catalunya número 62

Categories General

Al llarg dels darrers mesos el servei s’havia traslladat temporalment al Viver d’Empreses per obres.

Des d’avui dijous 9 de febrer Masquef@ula torna a prestar servei al seu espai habitual: a l’avinguda Catalunya número 62, a l’edifici del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa. I tot, un cop finalitzades les tasques d’arranjament dutes a terme al llarg dels darrers mesos a l’edifici de l’Ajuntament.

Aquests treballs van comportar que l’OAV es traslladés temporalment a l’avinguda Catalunya 62 -a l’espai ocupat habitualment per Masquef@ula- i que el servei de Masquef@ula es prestés durant uns mesos al Viver d’Empreses.

Amb la represa del servei de Masquef@ula en la seva ubicació inicial, aquest recupera el seu format original per a poder prestar a la població serveis com connexió a internet, reprografia, certificat digital IdCAT, suport a tràmits online, etc… Tota la informació sobre Masquef@ula es pot consultar aquí.

L’entrada Masquef@la torna a prestar servei al seu espai habitual, a l’avinguda Catalunya número 62 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefla-torna-a-prestar-servei-al-seu-espai-habitual-a-lavinguda-catalunya-numero-62/