Masquefa se suma al Dia d’Europa 2023

Categories General

L’Ajuntament va organitzar els dies 9 i 11 de maig dues activitats per a compartir aquesta diada amb la població.

L’Ajuntament de Masquefa s’ha adherit aquesta setmana als actes commemoratius del Dia d’Europa, que es va celebrar el passat 9 de maig. I ho ha fet de la mà de la Regidoria de Visió d’Europa amb diferents accions.

La primera d’elles va tenir lloc el mateix dia 9. Es tractava de la representació de l’obra de teatre “Kalòpsia, un planeta no tan diferent”. A través d’aquesta obra els alumnes de tercer de primària de les escoles Font del Roure i El Turó i de tercer i quart de primària de l’Escola Vinyes Verdes van descobrir com s’ha construït Europa des de la diversitat i el respecte.

I el dijous 11 de maig, durant la sessió ordinària del Ple municipal de l’Ajuntament, el consistori -prèvia lectura del text- es va adherir al Manifest del Dia d’Europa del Consell Català del Moviment Europeu.

Finalment, també cal destacar que l’Ajuntament de Masquefa ha rebut per part de la Comissió Europea el reconeixement com a membre de la Xarxa “Construir Europa amb les autoritats locals”, que reconeix l’esforç de l’administració local per traslladar els valors de la Unió Europea a la població.

 

L’entrada Masquefa se suma al Dia d’Europa 2023 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-se-suma-al-dia-deuropa-2023/