Masquefa s’adhereix al model de ciberseguretat de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya

Categories General

Ciberseguretat

Amb aquest acord, el municipi comptarà amb més coneixement i eines per a la prevenció i resposta de ciberatacs.

L’adhesió al model de ciberseguretat públic apodera Masquefa i la seva ciutadania que, a partir d’ara, comptarà amb les capacitats que proporciona el CataloniaSOC de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. 

Aquests avantatges són la protecció d’amenaces centrada en els usuaris i els seus equips de treball, la possibilitat d’obtenir informes personalitzats a demanda, així com l’opció de disposar de filtres de seguretat per garantir una navegació segura a internet amb independència de la ubicació.

El servei de protecció en l’àmbit local CataloniaSOC és un dels eixos prioritaris en l’estratègia de ciberseguretat del país i es materialitza amb el desplegament del model de ciberseguretat del món local que impulsa la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital, a través de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. 

El risc i la complexitat de patir ciberatacs va en augment i qualsevol organització gran o petita pot ser-ne víctima. Per aquest motiu, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya dona suport i posa eines per conèixer millor aquesta realitat, fer una bona prevenció i acompanyar en donar una resposta ràpida quan és necessari.

L’entrada Masquefa s’adhereix al model de ciberseguretat de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-sadhereix-al-model-de-ciberseguretat-de-lagencia-de-ciberseguretat-de-catalunya/