El pati de l’Institut estarà obert a la ciutadania durant el cap de setmana

Categories General

Patis oberts

Els dissabtes i diumenges, de 10 a 22 h, l’Ajuntament obrirà el pati d’aquest equipament educatiu perquè pugui gaudir-ne tota la ciutadania.

A partir d’aquest cap de setmana, el pati de l’Institut de Masquefa es converteix en un nou espai per a la pràctica esportiva i el lleure per al conjunt de la ciutadania. L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Educació, ha establert un conveni amb la direcció de l’Institut local per permetre l’ús del pati fora de l’horari lectiu: estarà disponible els dissabtes i diumenges de 10 h a 22 h.

Durant la setmana, diverses entitats ja utilitzen les instal·lacions de l’Institut per dur a terme les seves activitats esportives. Amb la incorporació dels caps de setmana, es busca ampliar aquest espai per a l’esbarjo d’infants, joves i adults del municipi. La Policia Local serà l’encarregada d’obrir i tancar l’espai durant aquests horaris.

Patis oberts

L’entrada El pati de l’Institut estarà obert a la ciutadania durant el cap de setmana ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-pati-de-linstitut-estara-obert-a-la-ciutadania-durant-el-cap-de-setmana/