Masquefa reparteix prop de 9.000 mascaretes durant la crisi sanitària pel coronavirus

Categories General

L’Ajuntament agraeix enormement la feina realitzada pels voluntaris, la Brigada Municipal i els agents de Protecció Civil a l’hora de fabricar, cosir i distribuir entre la població aquests elements de protecció; així com el gest solidari de totes les empreses del territori que han aportat els materials necessaris per a poder confeccionar les mascaretes.

La crisi sanitària pel coronavirus fa aflorar novament la faceta més solidària i altruista dels masquefins. Després que l’Ajuntament posés a disposició dels veïns i de la Brigada Municipal els materials necessaris per a fabricar mascaretes de protecció contra el coronavirus, el consistori i els agents de Protecció Civil ja han iniciat el període de distribució.

L’Ajuntament ha fet una donació de 200 mascaretes a l’Hospital de Martorell i, properament, es farà una altra entrega a l’Hospital d’Igualada i el CAP de Masquefa. D’altra banda, Protecció Civil ha repartit mascaretes dels dos tipus -de tela i d’un sol ús- als establiments que resten oberts al públic perquè els puguin subministrar de manera gratuïta als veïns de Masquefa.

En total, més de cinquanta persones voluntàries han ajudat a confeccionar 1.700 mascaretes de roba fins al dia d’avui. A més, s’han elaborat unes 7.000 mascaretes d’un sol ús amb l’ajut del personal de la Brigada Municipal.

L’Ajuntament valora molt positivament la tasca realitzada per tots els impulsors i treballadors i convida els veïns a ser responsables en l’ús de mascaretes quan es desplacin per la via pública o pels comerços. El consistori demana també consciència ciutadana a l’hora de demanar aquest element de protecció, ja que l’objectiu és poder abastir el màxim de gent possible.

Donació de viseres

L’empresa AEIO Enginyers, ubicada al CTC Masquefa, està fabricant viseres de protecció contra la Covid-19 que donarà a l’Ajuntament. Aquestes es repartiran entre els professionals sanitaris i els cossos de seguretat del municipi. De moment, ja s’han entregat vuit viseres als treballadors de la Farmàcia de Masquefa. El consistori agraeix la col·laboració de la companyia i manifesta que accions com aquesta ens recorden que el suport de la població i el teixit empresarial són vitals i imprescindibles per a superar aquesta situació d’excepcionalitat pel coronavirus.

L’entrada Masquefa reparteix prop de 9.000 mascaretes durant la crisi sanitària pel coronavirus ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-reparteix-prop-de-9-000-mascaretes-durant-la-crisi-sanitaria-pel-coronavirus/