Agents de Protecció Civil felicitaran els infants de Masquefa que facin anys durant el període de confinament

Categories General

El municipi se suma a la iniciativa que ja s’està portant a la pràctica en altres parts del territori, consistent a desitjar un feliç aniversari als menors de 12 anys que el celebren aquests dies.

Els agents de Protecció Civil i l’Ajuntament de Masquefa han decidit sumar-se a la iniciativa que ja han engegat diversos municipis catalans per tal que els més petits de la casa puguin gaudir i celebrar el seu aniversari malgrat el confinament. Així doncs, tot i l’estat d’alarma i l’obligació de romandre a casa, els agents s’encarregaran del fet que cap infant masquefí que compleixi anys es quedi sense alguna petita sorpresa en el dia del seu aniversari. Cada cop que un infant de Masquefa faci anys, agents de Protecció Civil s’aproparan al llarg del dia al seu domicili i el felicitaran seguint tots els protocols de prevenció i seguretat.

Les peticions s’han d’enviar a info@pcmasquefa.cat o per missatge privat a través del compte d’Instagram @proteccio_civil_masquefa. A més, el consistori informa que cal fer la sol·licitud amb un mínim de tres dies d’antelació per tal que els agents puguin organitzar la seva tasca de la manera més adient.

Tots els veïns que vulguin que Protecció Civil faci una sorpresa al seu infant menor de 12 anys han d’enviar una petició on han d’incloure aquestes dades:

  • Nom de l’infant
  • Data de naixement
  • Nom i cognoms de la persona de contacte
  • DNI
  • Adreça
  • Telèfon de contacte

L’Ajuntament posa en valor aquesta proposta que permet que els infants del municipi puguin sentir-se especials durant el dia del seu aniversari malgrat la situació d’emergència sanitària que viu tot el país.

L’entrada Agents de Protecció Civil felicitaran els infants de Masquefa que facin anys durant el període de confinament ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/agents-de-proteccio-civil-felicitaran-els-infants-de-masquefa-que-facin-anys-durant-el-periode-de-confinament/