Masquefa oferirà aquest curs una àmplia programació d’activitats infantils

Categories General

Les propostes estan pensades per a nens i nenes i estan relacionades amb la pràctica de l’esport, la dansa, els idiomes, la cultura popular, la tradició i les arts plàstiques. Els organitzadors de les activitats vetllaran pel compliment de les mesures de seguretat establertes per evitar el contagi de la Covid-19. Podeu consultar aquí la Guia d’Activitats per a Infants 2020-2021.

L’Ajuntament i les entitats del municipi de Masquefa han previst per a aquest curs 2020/2021 un ampli ventall d’activitats escolars destinades als nens i nenes de la vila. Les propostes, de tots els tipus i per a tots els interessos, estan pensades per tal que la mainada es diverteixi, es relacioni amb amics i aprengui jugant. Tota l’oferta educativa es troba fora de l’horari escolar i està relacionada amb la pràctica de l’esport, la dansa, els idiomes, les arts plàstiques, la cultura popular o les tradicions, entre altres àmbits.

Laia Albiol, regidora d’Educació de la vila, destaca que “Masquefa pretén ser un municipi educador, compromès amb l’educació en tots els àmbits: l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, les entitats o els espais públics”. Amb aquesta programació, el consistori pretén també ajudar les famílies a conciliar la vida laboral i la familiar, una qüestió que aquest any encara adquireix una major importància degut a la incertesa de la situació, el risc de confinaments selectius i l’extensió del teletreball.

Totes les activitats programades han quedat recollides en la Guia d’Activitats per a Infants editada per l’Ajuntament, que podeu consultar íntegrament aquí. Des de l’Ajuntament es dona les gràcies a totes les entitats del municipi que han participat en la confecció d’aquesta programació, que demostra novament el gran compromís del teixit social de Masquefa i La Beguda amb la vida social i lúdica de la vila.

 

L’entrada Masquefa oferirà aquest curs una àmplia programació d’activitats infantils ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-oferira-aquest-curs-una-amplia-programacio-dactivitats-infantils/