Arriba el taller en línia ‘Créixer en Família’

Categories General

La proposta, que es dividirà en sis sessions, vol donar eines i recursos als pares i mares amb nens i nenes de 0 a 3 anys per fomentar una criança positiva

De la mà de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament proposa a les famílies del municipi una nova formació gratuïta en línia. La iniciativa ‘Créixer en Família’ vol ajudar els pares i mares a reflexionar i intercanviar vivències sobre l’educació dels fills i filles. Les sessions comptaran amb la participació d’un professional expert, que dinamitzarà les trobades i oferirà eines, recursos i consells per a promoure la criança positiva dels infants.

Especialment dissenyada per a pares i mares amb infants d’entre 0 i 3 anys, la proposta constarà de sis sessions de dues hores de durada que es faran de manera telemàtica. Les trobades virtuals estan previstes per als dies 19 i 26 d’octubre i els dies 2, 9, 16 i 23 de novembre, de 17.30 a 19.30 hores.

Per a participar-hi, cal enviar un correu electrònic a educació@masquefa.net. Es demana, però, un compromís d’assistència al màxim nombre de sessions possibles.

Pots trobar més informació al cartell adjunt i aquí.

L’entrada Arriba el taller en línia ‘Créixer en Família’ ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/arriba-el-taller-en-linia-creixer-en-familia/