Masquefa estrena una edició de ‘Temps de Joc’ per Setmana Santa

Categories General

La Regidoria d’Educació impulsa aquest espai amb activitats diàries per al lleure dels infants i perquè pares i mares disposin de més temps. Inscriu-te en aquest enllaç. 

Aquesta Setmana Santa, la Regidoria d’Educació posa a disposició de les famílies masquefines una nova convocatòria de l’espai ‘Temps de Joc’. Es tracta de la primera edició d’aquest cicle d’activitats que habitualment se celebra per Nadal i que, enguany, es reprèn per a les vacances de Setmana Santa. D’aquesta manera, els dies 25, 26, 27 i 28 de març, s’ofereixen activitats temàtiques per als infants d’I3 a 6è que afavoreixen la creació, la imaginació, l’experimentació, el joc col·laboratiu i la diversió, durant el temps de vacances escolars. 

No es tracta d’un casal: és un catàleg d’activitats de 9 a 13 h que es realitzaran a les instal·lacions de l’Escola El Turó, on poden apuntar-se els Infants, el dia que més els interessi o necessiti la família. A més, el servei està pensat per donar temps a mares i pares; i que els infants gaudeixin del seu temps de lleure amb altres infants.  

Cada dia d’activitat té un nombre màxim de 30 places i per a participar-hi cal fer inscripció prèvia obligatòria. Les inscripcions estaran obertes a partir de l’11 de març en aquest enllaç. També hi trobaràs la programació completa. 

Tenen prioritat en l’accés: famílies monoparentals, famílies amb altres càrregues en l’àmbit de les cures, dones en situació de violències masclistes, dones en situació d’atur de llarga durada, dones de més de 45 anys i dones migrades. Si pertanyeu a un d’aquests col·lectius i us trobeu sense plaça el dia que necessiteu, contacteu amb l’organització a través de tempsdejoc@masquefa.net 

De l’11 al 20 de març hi ha un límit de dues inscripcions màximes per infant. A partir del 20 de març, sempre que hi hagi places lliures, es podrà ampliar la inscripció a més dies. Si hi ha vacants, es podrà fer inscripció fins a les 15 h del dia abans en què es vol participar (exemple: vull portar el meu fill el 26/03, puc fer la inscripció màxim fins a les 15 h del dia 25, sempre que hi hagi places lliures).

El preu és de 2 euros per dia i infant que es paguen en el moment de fer la inscripció amb targeta bancària. Una vegada fet el pagament no es retornarà l’import sota cap circumstància.

L’entrada Masquefa estrena una edició de ‘Temps de Joc’ per Setmana Santa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-estrena-una-edicio-de-temps-de-joc-per-setmana-santa/