Masquefa es bolca per reivindicar la igualtat i el feminisme

Categories General

Durant el mes de març s’organitzaran arreu del municipi diverses propostes lúdiques i reivindicatives. 

Un any més la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, es viurà d’una manera especial a Masquefa. L’Ajuntament i el teixit associatiu han sumat esforços per organitzar diverses activitats per reclamar la igualtat real entre dones i homes i per reivindicar els valors del feminisme.

Carles Mernissi, regidor de Cultura, explica que “esperem que tots els veïns participin dels actes i contribueixin a transformar la nostra societat, fent-la igualitària i on les dones prenguin el protagonisme que tant de temps se’ls ha negat. El 8 de març és un dia de conscienciació i també de lluita, tot i que esperem que amb el pas dels anys ja no ho sigui més”.

Tot seguit trobareu tots els actes que s’organitzen:

  • Dimecres, 4 de març (18 h) a la sala d’actes del CTC: taula rodona “L’educació contra el masclisme”, organitzada per l’Associació Feminista de Masquefa Constel·lació Lila i amb la participació de professionals de l’educació del municipi. Adreçada a professionals de l’educació, famílies, estudiants i altres.
  • Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de març: il·luminació lila de la pèrgola del CTC.
  • Diumenge, 8 de març (12.30 h) a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo: lectura del manifest institucional i concert-vermut “Crits a la deriva” a càrrec de Henkā.
  • Dilluns, 9 de març (de 17 h a 19 h) al CTC: exposició “Dones que han fet història” creada pel grup d’informàtica per a gent gran.

Finalment el consistori també durà a terme el repartiment de llaços liles per diferents espais públics.

 

 

 

L’entrada Masquefa es bolca per reivindicar la igualtat i el feminisme ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-es-bolca-per-reivindicar-la-igualtat-i-el-feminisme/