El CTC acull una xerrada d’orientació dirigida a pares i mares en el marc de la Fira Futur 2020

Categories General

Per a participar de la conferència cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa-net o trucant al telèfon 93 772 50 30, indicant el número de persones assistents.

Del 5 al 26 de març es realitzaran diferents xerrades d’orientació a Piera, Vallbona d’Anoia, Hostalets de Pierola i Masquefa en el marc de la 14a edició de la Fira Futur, un projecte impulsat per la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud -amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya- i que està dirigit als joves, a les seves famílies i a les persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se.

En el cas de Masquefa, es durà a terme una conferència el dia 5 de març, a les 18 h, al CTC sota el títol “No sap que fer! Com podem acompanyar als nostres fills i filles?”. La sessió anirà a càrrec d’Educant en Colors, està adreçada a pares i mares amb fills adolescents i té com a objectiu treballar el moment vital que viuen els joves a l’hora d’escollir el seu itinerari formatiu, entendre les emocions presents i compartir eines i recursos que els pares poden utilitzar per a acompanyar-los.

L’entrada El CTC acull una xerrada d’orientació dirigida a pares i mares en el marc de la Fira Futur 2020 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-ctc-acull-una-xerrada-dorientacio-dirigida-a-pares-i-mares-en-el-marc-de-la-fira-futur-2020/