L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor visitarà Masquefa el 6 de novembre

Categories General

S’instal·larà a la vila el 6 de novembre, de 10:30 h a 13:00 h davant del Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) per resoldre consultes i dubtes sobre consum.

 L’Ajuntament de Masquefa i la Diputació de Barcelona, en col·laboració, ofereixen als veïns l’oportunitat d’obtenir assessorament sobre temes relacionats amb el consum. L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor estarà a la disposició dels masquefins el 6 de novembre, de 10:30 h a 13:00 h, davant del CTC. 

L’equip de tècnics de la Diputació de Barcelona estarà disponible per respondre les consultes i oferir orientació gratuïta en els següents àmbits: consum, comerç, drets dels consumidors, compra i lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties de productes, serveis postvenda, assegurances i viatges.

Aquest servei gratuït busca empoderar els vilatans perquè prenguin decisions informades sobre les seves despeses i els seus drets com a consumidors.

L’entrada L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor visitarà Masquefa el 6 de novembre ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/loficina-mobil-dinformacio-al-consumidor-visitara-masquefa-el-6-de-novembre/