La segona xerrada del cicle ‘Masquefa amb visió europea’ reivindica el paper del municipalisme en les polítiques comunitàries

Categories General

Anirà a càrrec de la directora de la Fundació Catalunya Europa i membre del consell rector de la cooperativa Abacus, Dolors Camats. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament a masquefa.cat/tramits.

Masquefa ho té tot a punt per a la segona xerrada del cicle sobre Europa, ‘Masquefa amb visió europea’. En aquesta ocasió, la jornada se centrarà en el paper dels municipis en el desenvolupament de les polítiques europees i en els drets de la ciutadania europea.

Tindrà lloc el dijous vinent, 2 de novembre, a les 18:30 hores, a la Biblioteca Municipal. La xerrada anirà a càrrec de Dolors Camats, directora de la Fundació Catalunya Europa i membre del consell rector de la cooperativa Abacus.

Les persones interessades han de confirmar la seva assistència a través del lloc web masquefa.cat/tramits. El cicle ‘Masquefa amb visió europea’ l’organitza la Regidoria de Planificació Estratègica amb el suport de l’Àrea de Relacions Internacionals de Diputació de Barcelona.

L’entrada La segona xerrada del cicle ‘Masquefa amb visió europea’ reivindica el paper del municipalisme en les polítiques comunitàries ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-segona-xerrada-del-cicle-masquefa-amb-visio-europea-reivindica-el-paper-del-municipalisme-en-les-politiques-comunitaries/