L’Ajuntament suspèn temporalment totes les activitats públiques i privades en instal·lacions municipals i a la via pública

Categories General

El consistori vol transmetre un missatge de calma i serenor a la població i de plena confiança en la gestió del sistema sanitari públic. En cas de qualsevol dubte, cal trucar al 061 Salut Respon o consultar el web canalsalut.gencat.cat.

L’Ajuntament de Masquefa, seguint les directius i recomanacions fixades al llarg de les darreres hores pel Govern de la Generalitat de Catalunya, pel Departament de Salut i per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, i amb l’objectiu de contribuir a evitar la propagació i el contagi del coronavirus, ha decidit suspendre temporalment totes les activitats de caràcter públic i privat previstes en instal·lacions municipals i a la via pública.

La mesura, de caràcter temporal i preventiu, entrarà en vigor dijous 12 de març i es mantindrà activa durant un període inicial de 15 dies; i implicarà totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament i totes les activitats organitzades, bé siguin públiques o privades, en instal·lacions municipals i via pública. També es recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades que siguin prescindibles i es puguin posposar.

El consistori demana disculpes als veïns per les molèsties que aquesta mesura excepcional i preventiva pugui generar i agraeix la seva col·laboració i comprensió.

L’entrada L’Ajuntament suspèn temporalment totes les activitats públiques i privades en instal·lacions municipals i a la via pública ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-suspen-temporalment-totes-les-activitats-publiques-i-privades-en-installacions-municipals-i-a-la-via-publica/