L’Ajuntament reconeix el compromís de les escoles Vinyes Verdes i Font del Roure amb el programa CuEmE

Categories General

Els dos centres educatius han fet les fases d’organització i constitució d’una cooperativa, han generat les idees de producte i han pensat ja en el lema, el logotip i la imatge gràfica.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el regidor de Promoció Econòmica, Álvaro Pérez, han visitat aquest dimecres 9 de març les escoles Vinyes Verdes i Font del Roure per entregar a aquests dos centres educatius unes plaques en reconeixement al seu compromís amb el programa Cultura Emprenedora a l’Escola(CuEmE).

En el cas de l’Escola Vinyes Verdes hi participen els alumnes de cinquè i sisè de primària, que han creat la cooperativa “Cope Vinyes”. A través d’aquesta cooperativa comercialitzaran productes artesanals elaborats pels propis estudiants amb materials reciclats (clauers de fusta i de feltre, polseres de boletes i de fil, punts de llibres, llibretes decorades i arracades de plàstic reciclat…). Així, una part dels beneficis de la venta d’aquests productes es destinaran a fer una aportació econòmica a l’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia (APAN).

I en el cas de l’Escola Font del Roure hi participen els alumnes de quart de primària, que han creat la cooperativa “La Font de les Vitamines”. A través d’aquesta cooperativa comercialitzaran verdures i hortalisses cultivades pels propis estudiants a l’hort escolar (patates, pèsols, col llombarda, enciams, calçots…). Així, una part dels beneficis de la venta d’aquests productes es destinaran a fer una aportació econòmica a la fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Ambdós centres educatius ja han fet les fases d’organització i constitució de la cooperativa, han generat les idees de producte i han pensat ja en el lema, el logotip i la imatge gràfica. I ara s’està en la fase de produir els productes que, cap al mes de juny, es vendran un dia al mercat de venta no sedentària dels dimarts.

L’entrada L’Ajuntament reconeix el compromís de les escoles Vinyes Verdes i Font del Roure amb el programa CuEmE ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-reconeix-el-compromis-de-les-escoles-vinyes-verdes-i-font-del-roure-amb-el-programa-cueme/