L’Ajuntament posa a disposició de les empreses dels polígons industrials de Masquefa un servei de gravació i publicació de vídeos de presentació

Categories General

Aquestes peces audiovisuals individuals ja es poden veure a www.poligonsmasquefa.cat, el portal web de referència amb tota la informació sobre els polígons industrials del municipi.

Al portal web www.poligonsmasquefa.cat ja es poden veure els diferents vídeos de presentació individuals que diverses empreses ubicades als polígons industrials del municipi han editat recentment de la mà de l’Ajuntament de Masquefa per a donar a conèixer la seva activitat.

Aquesta iniciativa desplegada pel consistori forma part de la segona fase del web www.poligonsmasquefa.cat, el portal impulsat el passat mes d’abril del 2022 per l’Ajuntament amb l’objectiu d’oferir tota la informació sobre els polígons industrials del municipi i les empreses que en formen part. En concret, a través d’aquest projecte l’Ajuntament posava a disposició de totes les empreses ubicades als polígons industrials del municipi que hi estiguin interessades un servei per a la gravació i publicació de vídeos individuals de presentació.

Álvaro Pérez, regidor de Promoció Econòmica, explica que “aquesta iniciativa ens permet posar en valor el teixit empresarial local i també donar a conèixer i promocionar aquestes empreses. Tot plegat, ens ajudarà a cohesionar i potenciar l’activitat econòmica als nostres polígons”.

Aquestes peces audiovisuals -gravades entre els mesos d’octubre i desembre del 2022- ja es poden visualitzar en aquest enllaç i també estan a disposició de les empreses per tal que en puguin fer difusió a través dels seus diferents canals comunicatius particulars. Així, aquesta proposta naixia amb el propòsit de seguir oferint al teixit industrial local noves vies de promoció i dinamització de la seva activitat al municipi.

En aquests moments ja hi ha publicats un total de 12 vídeos i durant aquest any 2023 l’Ajuntament vol seguir realitzant noves gravacions a més empreses ubicades als polígons. Les primeres gravacions es van escollir de les empreses que van assistir a la reunió celebrada el passat 19 d’octubre on el consistori va convidar al teixit empresarial per presentar la segona fase de la web www.poligonsmasquefa.cat.

 

L’entrada L’Ajuntament posa a disposició de les empreses dels polígons industrials de Masquefa un servei de gravació i publicació de vídeos de presentació ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-posa-a-disposicio-de-les-empreses-dels-poligons-industrials-de-masquefa-un-servei-de-gravacio-i-publicacio-de-videos-de-presentacio/