L’Ajuntament inicia un any més la campanya d’asfaltat de carrers

Categories General

El consistori destinarà aquest any 234.000€ per a executar diversos treballs d’arranjament en vials del casc urbà de Masquefa i a Can Parellada, Can Quiseró i el Maset.

L’Ajuntament de Masquefa segueix treballant per tal de millorar la xarxa de carrers i la via pública del municipi. En aquest sentit, aquest mes de gener la Regidoria d’Urbanisme donarà continuïtat al Pla d’Asfalts dut a terme al llarg de tot aquest mandat amb l’inici de nous treballs d’arranjament a la via pública.

L’actuació, amb un import de 324.000€, es durà a terme en dues fases: la primera, aquest hivern, al casc urbà de Masquefa; i la segona, durant l’estiu, a Can Parellada, Can Quiseró i El Maset. Els treballs consistiran en la renovació del paviment asfàltic i la correcció de sots, desnivells i imperfeccions d’algunes vies, tot fent-les més transitables i còmodes per al passeig de vianants i/o el trànsit de vehicles. A més, en alguns carrers també s’habilitaran nous passos elevats; entre ells, a la Gran Via Diagonal del Maset o als carrers Santa Clara, Montserrat, Virolai i Maresme. I, finalment, també és previst que s’arrangi el camí del Maset a Masquefa.

En aquesta primera fase l’obra d’asfaltat implicarà els següents carrers del casc urbà de Masquefa: Font del Torrent, passatge Font del Torrent, Montserrat, passatge Canigó, Santa Clara amb avinguda Catalunya, Font de la Malesa, Santa Clara amb camí de Sant Llorenç.

L’entrada L’Ajuntament inicia un any més la campanya d’asfaltat de carrers ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-inicia-un-any-mes-la-campanya-dasfaltat-de-carrers/