El nou Centre de Dia de Masquefa, més a prop!

Categories General

L’Ajuntament ha rebut una subvenció d’1,3 milions d’euros dels fons Next Generation per a l’execució d’aquesta obra llargament reclamada.

L’Ajuntament de Masquefa té fixada com una de les seves prioritats prestar als veïns de més edat del municipi eines i equipaments que permetin fomentar i garantir la seva educació en el lleure i la cultura i la vida associativa del municipi.

I aquest 2023 el consistori dona una passa més per a poder fer realitat pròximament un projecte social llargament sol·licitat al poble: la construcció d’un nou Centre de Dia. I és que l’Ajuntament ha rebut recentment una subvenció per valor d’1,3 milions d’euros per a iniciar l’execució d’aquest nou equipament municipal. En aquest sentit, el procés de licitació de l’obra i l’inici dels treballs és previst que es dugui a terme enguany; mentre que el projecte clouria a finals del 2024 o principis de l’any 2025.

En concret, el consistori és beneficiari d’un ajut econòmic de la convocatòria de subvencions europees Next Generation, per a la inversió en nous centres residencials i d’atenció diürna i remodelació de centres existents.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, es mostra molt satisfet per la concessió d’aquesta subvenció i explica que “és un projecte que, com bé sap tothom, hi portem molts i molts anys al darrere i que ara, per fi, es podrà fer realitat. Amb el nou Centre de Serveis podrem donar resposta de forma prioritària a una de les principals necessitats del col·lectiu de gent gran de la vila i garantir el benestar de tots els veïns oferint-los un espai plenament adaptat a les seves necessitats i interessos”.

El nou Centre de Dia és previst que s’habiliti a l’edifici de l’antic cinema de Masquefa i que compti amb diferents pisos tutelats per a gent gran i persones amb dependència.

L’entrada El nou Centre de Dia de Masquefa, més a prop! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-nou-centre-de-dia-de-masquefa-mes-a-prop/