L’activitat “El paper de la dona a la nostra història” es trasllada al 20 de març

Categories General

La masterclass de zumba i la coreografia “Respecte” també se celebraran pròximament en una data encara per a confirmar.

La pluja dels darrers dies va obligar a ajornar tres de les activitats previstes a Masquefa en el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones. Amb tot, l’Ajuntament té previst reprendre aquestes propostes pròximament sempre que la meteorologia així ho permeti.

En aquest sentit, ja hi ha data per a l’organització d’una d’aquestes activitats: la jornada “El paper de la dona a la nostra història”. Aquest acte se celebrarà el diumenge 20 de març i consistirà  en una caminada per la història i el patrimoni artístic i cultural de Masquefa amb mirada de dona.

El punt de trobada serà a les 10 h davant de l’Escola Font del Roure i els participants podran gaudir d’una visita al Centre d’Interpretació de La Fàbrica Rogelio Rojo i un vermut. Les places son limitades i per a prendre-hi part cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça igualtat@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30.

Mentrestant, la masterclass de zumba de Bonavista Gym i la coreografia “Respecte” a càrrec de l’Escola de Dansa Noemí Rubira se celebraran pròximament en una data encara per a confirmar.

L’entrada L’activitat “El paper de la dona a la nostra història” es trasllada al 20 de març ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lactivitat-el-paper-de-la-dona-a-la-nostra-historia-es-trasllada-al-20-de-marc/