La Regidoria d’Estratègies per a l’Ocupació col·labora amb l’empresa Aldi Masquefa S. A. en la seva recerca de professionals per a l’obertura de la nova botiga

Categories General

A dia d’avui ja hi ha persones seleccionades que començaran a treballar en altres botigues abans d’incorporar-se a la nova botiga masquefina.

Aldi va confiar amb el Servei d’Ocupació de Masquefa per a fer la difusió de l’oferta de treball i la preselecció de currículums. Així mateix el CTC va cedir els seus espais per fer una part d’aquest procés de selecció.

A dia d’avui ja hi ha persones seleccionades que començaran a treballar en d’altres botigues abans d’incorporar-se a la nova botiga masquefina.

El regidor d’Estratègies per l’Ocupació, Álvaro Pérez, agraeix a l’equip de recursos humans d’Aldi per confiar en l’Ajuntament en aquest procés. Tot recordant que l’objectiu del Servei d’Ocupació de Masquefa és treballar per generar oportunitats laborals  per la ciutadania i anima a d’altres empreses del municipi a posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació per a la captació d’aquest talent local.

L’entrada La Regidoria d’Estratègies per a l’Ocupació col·labora amb l’empresa Aldi Masquefa S. A. en la seva recerca de professionals per a l’obertura de la nova botiga ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-regidoria-destrategies-per-a-locupacio-collabora-amb-lempresa-aldi-masquefa-s-a-en-la-seva-recerca-de-professionals-per-a-lobertura-de-la-nova-botiga/