La Policia Local vetlla pel compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19

Categories General

El cos policial ha dut a terme una campanya informativa entre tots els establiments del municipi per tal de garantir que comerciants i clients disposen dels sistemes de protecció necessaris.

Al llarg dels darrers dies i setmanes, coincidint amb l’entrada de Masquefa en les primeres fases de desescalada del confinament per la Covid-19, la Policia Local ha intensificat la seva activitat a la via pública amb l’objectiu de vetllar per la seguretat i el benestar de tots els veïns i comerciants durant la pandèmia.

En aquest sentit, el cos policial ha visitat tots els establiments de serveis essencials de la vila per tal de verificar el compliment dels permisos d’obertura i de les diferents mesures d’higiene i d’accés als comerços establertes pels governs català i espanyol per tal de prevenir el contagi i la propagació del coronavirus.

A més, la Policia Local també ha dut a terme entre els comerços una campanya informativa per a recordar als comerciants les mesures establertes en les diferents fases de desconfinament; i ha reforçat la seva presència en els punts més concorreguts de la vila per tal d’evitar concentracions amb un alt volum de persones.

L’entrada La Policia Local vetlla pel compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-policia-local-vetlla-pel-compliment-de-les-mesures-de-prevencio-de-la-covid-19/