La Policia Local deté una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i de frau elèctric

Categories General

El cos ha decomissat en un habitatge d’El Maset 300 plantes de marihuana i material divers per al cultiu i tractament d’aquesta substància.

La Policia Local ha procedit a la detenció d’una persona acusada d’un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La detenció s’ha dut a terme en un habitatge d’El Maset on el cos policial ha decomissat 300 plantes de marihuana, material divers per al cultiu i tractament d’aquesta substància (ventiladors, filtres d’aire, transformadors i termòstats), i cablejat elèctric sabotejat propietat de la companyia elèctrica que prestava servei a l’immoble.

Durant el registre policial a l’interior del domicili la Policia Local va comprovar, a més, que el lloc es trobava insonoritzat amb el possible propòsit d’aïllar el so dels extractors de gasos i del sistema de climatització. En aquest sentit, la companyia elèctrica va comprovar que l’habitatge es duia a terme un important consum que no passava pel comptador elèctric.

El detingut ha estat traslladat a Martorell on aquest dilluns passarà a disposició judicial. La Policia Local, mentrestant, manté oberta la investigació per a determinar si hi ha més persones implicades i localitzar altres possibles localitzacions de cultiu; i no descarta noves detencions relacionades amb aquest fet.

L’entrada La Policia Local deté una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i de frau elèctric ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-policia-local-dete-una-persona-per-un-presumpte-delicte-contra-la-salut-publica-i-de-frau-electric-2/