Gaudeix al Teatre Condal de “El pare de la núvia”

Categories General

La sortida tindrà lloc el 8 d’abril i les inscripcions per a participar-hi estan obertes fins a l’11 de març.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa vol donar a conèixer als masquefins la comèdia “El pare de la núvia”, de Joel Joan. Per tot plegat, convida els veïns a assistir a la representació que tindrà lloc el proper 8 d’abril al Teatre Condal de Barcelona.

L’activitat té un preu de 31€ i inclou el viatge amb autocar fins a Barcelona, l’entrada al teatre, un entrepà i beguda. La sortida tindrà lloc a les 18 h des de davant l’Ajuntament; i les inscripcions, que restaran obertes fins a l’11 de març, es poden efectuar a les oficines municipals. Les places són limitades.

Sinopsis de l’obra

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

L’entrada Gaudeix al Teatre Condal de “El pare de la núvia” ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/gaudeix-al-teatre-condal-de-el-pare-de-la-nuvia/