La Festa Major del 2022 torna amb més força que mai!

Categories General

L’esdeveniment tindrà lloc del 20 al 24 de juliol i arribarà amb diferents novetats destacades sota el braç; entre elles la recuperació de Masquefa en Blanc, que se celebrarà durant el cap de setmana previ.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el regidor de Cultura, Carles Mernissi, han comparegut en  aquest dijous 9 de juny per a presentar públicament les principals novetats que oferirà enguany la Festa Major de Santa Magdalena, que tindrà lloc del 20 al 24 de juliol.

En aquest sentit, l’Ajuntament ja està treballant de la mà del teixit associatiu local per a oferir una programació lúdica i cultural àmplia, diversa, per a tots els públics i que doni resposta als interessos de tots els veïns.

Xavier Boquete explica que “és una Festa Major molt esperada per a tothom, ja que serà la primera després de la pandèmia. Una Festa Major que podrem tornar a realitzar en tota la seva totalitat i en plena normalitat, sense una programació alterada”.

Carles Mernissi assegura que “hem d’agrair més que mai a totes les entitats locals la seva implicació i col·laboració amb l’Ajuntament, amb el Seguici Festiu de Masquefa i l’Alzinar Societat Recreativa al capdavant. Totes les associacions s’estan arremangant i estan treballant de valent per a fer possible que els veïns puguin gaudir d’uns molt bons dies de festa al poble”.

Una Festa Major més forta que mai i amb importants novetats

Si bé el programa d’actes encara s’està definint -es donarà a conèixer pròximament- el consistori s’hi que ja ha volgut començar a escalfar motors de cara a la celebració donant a conèixer alguns detalls importants que presentarà aquest 2022 la Festa Major.

Entre ells, algunes novetats per tal de potenciar la cultura i l’activitat que duu a terme el teixit associatiu local, permetre que les entitats del Seguici Festiu (Colla de Diables, Colla Gegantera i Bastoners) guanyin pes i generar nous espais pels joves:

  • La recuperació de Masquefa en Blanc: un dels actes amb més afluència edició rere edició durant la Festa Major i que enguany, a diferència del que succeïa fins ara, se celebrarà durant el cap de setmana previ a la Festa Major; és a dir, el dissabte 16 de juliol. Aquesta mesura té com a objectiu alliberar el recinte de La Fàbrica Rogelio Rojo durant el cap de setmana de la Festa Major per a poder destinar-lo íntegrament a activitats adreçades al col·lectiu juvenil.
  • La celebració d’una trobada de bastoners intercomarcal.
  • El gruix de les activitats es concentraran en cap de setmana per tal de fomentar l’assistència i la participació.
  • Per primer cop el cartell de la Festa Major s’ha escollit a través del Concurs de Cartells de Festa Major.

 

 

L’entrada La Festa Major del 2022 torna amb més força que mai! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-festa-major-del-2022-torna-amb-mes-forca-que-mai/