Economia i relacions laborals sostenibles al CTC i a la Biblioteca de Masquefa

Categories General

Emma Gumbert, vice-presidenta de PIMEC, en el marc del cicle de conferències “Masquefa amb visió europea” ha mantingut una trobada amb representants del teixit empresarial i comercial local.

El dimecres 8 de juny es va celebrar la segona xerrada del cicle de conferències “Masquefa amb visió europea”, que tenen lloc a la Biblioteca de Masquefa i que s’organitzen a través de la Regidoria de Visió Europea de l’Ajuntament. La ponent d’aquesta nova sessió va ser Emma Gumbert, vice-presidenta de Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), que va centrar el seu discurs en el nou marc de relacions laborals sostenibles a nivell europeu.

La xerrada va posar l’accent en els nous models econòmics i com aquests estan transformant la visió dels recursos humans com de les relacions laborals i econòmiques, tant a nivell d’empresa, professionals, treballadors per compte aliena i estudiants. La ponència va finalitzar amb un interessant i ric debat entre els assistents a la sessió.

Previ a la conferència es va dur a terme una trobada d’Emma Gumbert amb representants del teixit comercial, empresarial i de l’administració local de Masquefa al CTC, amb l’objectiu de compartir visions sobre l’actualitat econòmica tant a nivell local, català, espanyol com europeu i les oportunitats i reptes que comporta al teixit comercial i empresarial del territori.

La propera conferència del cicle “Masquefa amb visió europea” està prevista per a finals del mes de setembre. Anirà a càrrec d’Arnau Queralt, director del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya, i portarà com a títol “Digitalització, per una millor connectivitat de la ciutadania”.

 

L’entrada Economia i relacions laborals sostenibles al CTC i a la Biblioteca de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/economia-i-relacions-laborals-sostenibles-al-ctc-i-a-la-biblioteca-de-masquefa/