Informació per a comerços i entitats que vulguin instal·lar parades de venda de roses i/o llibres per Sant Jordi

Categories General

Les llibreries, floristeries i entitats que tinguin interès en participar-hi han de presentar telemàticament una sol·licitud abans del 12 d’abril a l’apartat de tràmits.

L’Ajuntament de Masquefa informa que, excepcionalment, per aquest any 2023 i com la diada de Sant Jordi cau en diumenge, les parades de comerços podran instal·lar-se al municipi de Masquefa els dies 22 i 23 d’abril.

En el cas de les entitats municipals, aquestes es podran instal·lar el dia 23 d’abril, prèvia sol·licitud d’instal·lació i autorització de l’Ajuntament.

En aquest sentit, les llibreries, floristeries i entitats que tinguin interès en participar-hi han de fer una sol·licitud de manera telemàtica, a través del web de l’Ajuntament, a l’apartat de tràmits, abans del 12 d’abril.

Les normes i requisits a complir per tal de poder instal·lar parades es poden consultar a través d’aquest enllaç.

 

 

L’entrada Informació per a comerços i entitats que vulguin instal·lar parades de venda de roses i/o llibres per Sant Jordi ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/informacio-per-a-comercos-i-entitats-que-vulguin-installar-parades-de-venda-de-roses-i-o-llibres-per-sant-jordi/