I alegria, que ja és Festa Major!

Categories General

Del 16 al 24 de juliol se celebraran arreu de Masquefa més d’una seixantena d’activitats lúdiques i culturals per a totes les edats per a commemorar Santa Magdalena i donar la benvinguda a l’estiu. Descarrega’t aquí el programa de Festa Major.

Masquefa ja ho té tot a punt per a la Festa Major de Santa Magdalena. Del 16 al 24 de juliol la vila tornarà a engalanar-se per a celebrar un dels esdeveniments més esperats per a tots els veïns i que enguany té un significat molt especial. I és que la d’aquest 2022 és la primera Festa Major després de la pandèmia.

Per a l’ocasió l’Ajuntament -amb la col·laboració del teixit associatiu local, el Seguici Festiu i l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural- ha preparat un programa d’actes ambiciós, per a tots els públics, divers i que arriba sota el braç amb més d’una seixantena d’activitats i amb novetats molt destacades; entre elles, la recuperació de la festa Masquefa en Blanc, que se celebrarà el cap de setmana previ a la Festa Major (16 de juliol).

La programació completa es pot consultar en aquest enllaç.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, posa en valor “la tasca feta amb les nostres entitats amb qui hem treballat intensament al llarg dels darrers mesos per a oferir a tots els veïns múltiples propostes per a tots els públics. Gràcies a elles podrem gaudir d’uns molt bons dies de festa al poble”.

Carles Mernissi, regidor de Cultura, anima a la població a engalanar els balcons amb els domassos i destaca com a principals novetats que “aquest 2022 guanyen més pes les activitats per al col·lectiu juvenil, recuperem el Masquefa en Blanc, acollirem una trobada de bastoners intercomarcal i concentrarem el gruix de les propostes en cap de setmana per tal de fomentar l’assistència”.

Una Festa Major saludable i sense sexismes

Finalment, l’Ajuntament tornar a apostar per garantir i promoure una festivitat lliure d’agressions sexuals i plenament saludable. Per tot plegat, el programa de Festa Major també incorpora enguany un apartat amb informació d’interès i consells destinats a tots els veïns.

L’entrada I alegria, que ja és Festa Major! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/i-alegria-que-ja-es-festa-major/