Guia d’activitats per infants de 0 a 12 anys: curs 2023-2024

Categories General

Entre les propostes hi ha activitats artístiques, culturals, de lleure, esportives i en família; i activitats organitzades per les AMPA/AFA i altres entitats del municipi. Descarrega’t aquí el programa d’activitats.

L’Ajuntament de Masquefa, juntament amb diverses entitats del municipi, organitzen un curs més activitats perquè els infants de la vila de 0 a 12 anys gaudeixin practicant un esport, facin activitats artístiques i culturals, i participin en activitats en família.

Les propostes que realitzen els infants en el seu temps lliure també són molt importants pel seu desenvolupament com a persones, són un element de cohesió social i permeten conciliar la vida laboral i familiar. Amb aquest programa, doncs, es vol aconseguir ampliar les activitats formatives dels infants de Masquefa fora dels horaris escolars.

La nova edició de la Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys inclou propostes extraescolars artístiques, culturals, de lleure, esportives i en família. D’altra banda, qui també participen activament de les activitats extraescolars són les AMPA/AFA dels diferents centres educatius de Masquefa, que ofereixen diverses propostes al llarg de tot el curs.

Tota la oferta d’activitats es pot consultar aquí.

L’entrada Guia d’activitats per infants de 0 a 12 anys: curs 2023-2024 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/guia-dactivitats-per-infants-de-0-a-12-anys-curs-2023-2024/