El 13 de setembre començarà el nou curs a l’Espai Socioeducatiu La Fàbrica

Categories General

L’espai està adreçat a infants des de primer fins a sisè de primària i per a participar-hi cal contactar trucant al telèfon 671 061 190.

L’Espai Socioeducatiu La Fàbrica, impulsat per l’Ajuntament de Masquefa i Actua SCCL, torna a oferir un curs més activitats d’acompanyament d’estudi, adquisició d’hàbits, relació i esbarjo fora de l’horari escolar. Les activitats, pensades per a infants de primer a sisè de primària, començaran el  13 de setembre i seguiran el calendari escolar.

Durant el curs es realitzaran tallers i activitats com cuina, manualitats, jocs, expressió corporal, descoberta de l’entorn i projectes a proposta de cada grup. Així mateix, algunes activitats també estaran relacionades amb la vida cultural i social de Masquefa, com el Carnaval, Sant Jordi, la Festa Major o el Dia Universal dels Drets dels Infants, entre d’altres.

L’Espai Socioeducatiu La Fàbrica obrirà portes a la sala La Bàscula de La Fàbrica Rogelio Rojo, els dimarts i dijous o dilluns i dimecres, de 16.45 a 19.15 h (segons grup d’edat). Així, totes aquelles famílies que vulguin inscriure els seus infants poden sol·licitar més informació trucant al telèfon 671 061 190.

L’entrada El 13 de setembre començarà el nou curs a l’Espai Socioeducatiu La Fàbrica ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-13-de-setembre-comencara-el-nou-curs-a-lespai-socioeducatiu-la-fabrica/