Formació en prevenció de les violències masclistes adreçada a membres d’entitats i personal de l’Ajuntament

Categories General

Les persones interessades en participar-hi cal que enviïn un correu electrònic a igualtat@masquefa.net o truquin al 93 772 50 30.

La Regidoria d’Igualtat -a través de la cooperativa social Cúrcuma i amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya- organitza el pròxim mes de desembre una formació telemàtica sobre com prevenir violències masclistes. El taller es durà a terme en dues sessions els dies 1 i 15 de desembre i està adreçat a membres d’entitats i a personal de l’Ajuntament de Masquefa.

La formació es farà de 18 a 20 h i les places són limitades. En aquest sentit, totes aquelles persones interessades en prendre-hi part és necessari que s’inscriguin prèviament abans del 26 de novembre: enviant un correu electrònic a l’adreça igualtat@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30, indicant el número d’assistents.

Els objectius d’aquest curs són els següents:

  • Entendre les arrels de les violències masclistes des d’una mirada de gènere i interseccional.
  • Detectar les manifestacions de les violències masclistes entenent la seva dimensió estructural i sistèmica.
  • Compartir recursos i estratègies d’actuació davant les violències masclistes.
  • I aprendre a posar en pràctica els coneixements adquirits.

Finalment, cal destacar que aquesta iniciativa forma part del catàleg d’actuacions previst en el Protocol local d’actuació davant les violències sexuals en espais públics d’oci aprovat el passat 28 d’octubre.

 

 

L’entrada Formació en prevenció de les violències masclistes adreçada a membres d’entitats i personal de l’Ajuntament ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/formacio-en-prevencio-de-les-violencies-masclistes-adrecada-a-membres-dentitats-i-personal-de-lajuntament/