Finalitza el curs d’anglès A2 dirigit a persones en situació d’atur

Categories General

La formació, impulsada pel Servei d’Ocupació de Catalunya  i l’Ajuntament de Masquefa, s’ha dut a terme al CTC al llarg dels darrers mesos en format presencial i telemàtic.

Aquest mes de juliol ha finalitzat a Masquefa el curs d’anglès A2 impulsat per l’Ajuntament a través d’una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya. La formació, que va començar el passat 8 de gener, estava adreçada preferentment a persones en situació d’atur amb l’objectiu que poguessin potenciar el seu currículum i, d’aquesta manera, incrementar les opcions de trobar feina.

El curs era previst que conclogués el passat 3 d’abril; amb tot, la pandèmia de la Covid-19 va obligar a endarrerir la seva data de finalització fins aquest mes de juliol, i a reformular-ne el seu disseny. Així, les classes presencials al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa durant les primeres setmanes de curs, van ser substituïdes per classes telemàtiques a través de l’Aula Virtual del CTC.

En què ha consistit el curs?

El curs d’anglès A2 ha permès formar els seus alumnes en l’idioma anglès per tal que puguin expressar-se i interactuar, de forma oral i escrita, en situacions quotidianes; i comprendre i produir textos breus de temes generals que continguin expressions, estructures i lèxic d’ús freqüent. El curs era de caràcter gratuït, l’assistència era obligatòria, i ha tingut una durada de 190 hores lectives.

Ara, el pròxim 21 de juliol tots els alumnes que ho hagin sol·licitat duran a terme, de forma complementària i sense cap cost, un examen oficial de nivell per avaluar la seva comprensió i domini de l’idioma un cop finalitzat el curs.

 

 

 

 

L’entrada Finalitza el curs d’anglès A2 dirigit a persones en situació d’atur ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/finalitza-el-curs-dangles-a2-dirigit-a-persones-en-situacio-datur/