El kit temporal de connexió de Masquefa Sense Fils, una solució exitosa durant el període de confinament pel coronavirus

Categories General

Una trentena de llars masquefines s’han beneficiat del servei ofert per la xarxa municipal d’accés a Internet i de telefonia, que ha donat cobertura a totes aquelles persones que han necessitat connexió en aquests moments d’excepcionalitat.

Amb l’objectiu d’ajudar totes aquelles persones que no tenien accés a Internet durant els mesos de confinament, però que podien necessitar el seu ús per teletreballar, estudiar o fer tràmits en línia, Masquefa Sense Fils va oferir un kit temporal de connexió, mostrant així el seu compromís amb el territori i fent un treball essencial de proximitat en un període d’incertesa provocat per la crisi sanitària de la Covid-19.

La xarxa municipal d’accés a Internet i de telefonia va facilitar connexió amb kits temporals a una trentena de llars masquefines i va assessorar els clients en tot moment, els va acompanyar en la instal·lació -sempre prioritzant l’atenció telemàtica- i també els va proporcionar el material necessari per gaudir d’aquest servei. El paquet, que es va repartir a domicili a través d’agents de Protecció Civil seguint tots els protocols i mesures de seguretat, incloïa una antena receptora, un router, cable de connexió i un manual d’autoinstal·lació  sense cap cost.

L’ús de les TIC va ser fonamental durant el període de confinament, ja que va permetre connectar amb la família i les amistats, assistir a classes i fer cursos en línia, teletreballar i estar informats, entre d’altres. Les persones que van fer ús del kit adquirien el compromís de retornar el material cedit un cop finalitzés el període de confinament o bé iniciar la contractació del servei Masquefa Sense Fils de la forma i amb les condicions habituals vigents. Ja en l’etapa de represa, la majoria d’aquestes llars han mostrat la seva confiança amb el servei i han esdevingut clients.

Noves promocions de Masquefa Sense Fils

D’altra banda, la xarxa municipal d’accés a Internet i de telefonia informa que recentment ha activat una promoció sense permanència per a noves altes, oferint antena i router amb un 50% de descompte (total 49,54 euros). Per contactar amb Masquefa Sense Fils, les persones interessades poden trucar al número de telèfon 93 131 63 63 o bé enviar un correu electrònic a info@masquefasensefils.cat.

Masquefa Sense Fils

Des de l’any 2009 i com a servei municipal de l’Ajuntament, Masquefa Sense Fils posa a l’abast de tot el terme municipal connexió a Internet i telefonia. Es va desplegar tant al centre urbà com a les urbanitzacions una xarxa de telecomunicacions amb tecnologia wifi avançada compatible amb tots els estàndards. És, doncs, un servei idoni per a un usuari que utilitza Internet a casa per a la navegació, la consulta de correus electrònics, l’ús de les xarxes socials i busca un preu assequible. Per a més detalls, podeu consultar www.masquefasensefils.cat.

L’entrada El kit temporal de connexió de Masquefa Sense Fils, una solució exitosa durant el període de confinament pel coronavirus ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-kit-temporal-de-connexio-de-masquefa-sense-fils-una-solucio-exitosa-durant-el-periode-de-confinament-pel-coronavirus/