Festa Major de La Beguda Alta i Baixa 2022!

Categories General

De l’1 al 4 de setembre se celebraran diferents activitats impulsades per la Societat Recreativa Unió Begudenca.

La Beguda Alta i Baixa donarà la benvinguda al mes de setembre amb la tradicional Festa Major. Enguany la celebració d’aquest esdeveniment serà molt especial. I és que la Societat Recreativa Unió Begudenca celebra el seu centenari.

I per a l’ocasió l’entitat -amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa- ha dissenyat un programa d’actes amb propostes per a tot els públics i edats que tindran lloc de l’1 al 4 de setembre.

Entre les activitats hi ha la 25a Mostra de Cuina Popular (dijous 1 de setembre); sopar popular de pa amb tomàquet i pernil, concert amb el grup Xtram i disco mòbil (divendres 2 de setembre); jocs infantils i juvenils d’aigua i escuma, l’activitat juvenil “Bubble Soccer”, havaneres amb el grup Els Pescadors del Francolí, i la gimcana “El Follet” 2022, i ball de nit amb l’orquestra Orgue de Gats (dissabte 3 de setembre); i solemne missa de Festa Major, la 33a Trobada de Gegants i el concert Sheila Weaver and The Weavers (4 de setembre).

L’entrada Festa Major de La Beguda Alta i Baixa 2022! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/festa-major-de-la-beguda-alta-i-baixa-2022/