Convocatòria d’ajuts econòmics per al pagament de l’IBI dirigits a col·lectius específics de Masquefa

Categories General

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 d’agost.

L’Ajuntament de Masquefa obre una nova convocatòria d’ajuts econòmics per al pagament de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) adreçat a persones majors de 65 anys, pensionistes, famílies monoparentals, aturats de llarga durada, persones amb grau de discapacitat igual o superior al 65% i persones víctimes de violència de gènere.

Les subvencions es poden sol·licitar fins al 31 d’agost a través de dues vies:

  • Presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Per realitzar aquest tràmit de manera presencial cal que sol·liciteu cita prèvia trucant al telèfon 93 772 50 30 (extensió 1) o bé per via telemàtica a la web de l’Ajuntament de Masquefa (https://masquefa.cat/demanar-cita/).
  • A la seu electrònica de l’Ajuntament, amb certificació digital.

Les bases de la convocatòria, els requisits per poder sol·licitar els ajuts econòmics, i la documentació necessària es poden consultar en aquest enllaç.

L’entrada Convocatòria d’ajuts econòmics per al pagament de l’IBI dirigits a col·lectius específics de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/convocatoria-dajuts-economics-per-al-pagament-de-libi-dirigits-a-collectius-especifics-de-masquefa-2/