Fes el millor selfie en els punts més icònics de Masquefa

Categories General

La ruta selfie de Masquefa disposa de tres punts on et podràs les teves millors fotos: el CTC, l’església de Sant Pere i la Santa Creu (Cementiri Vell) i mirador de Montserrat ubicat al parc de la Font del Roure.

La Regidoria de Promoció del Territori avança en la seva estratègia de posicionament de Masquefa, amb la ruta Take Your Selfie. L’itinerari permet als usuaris i visitants de Masquefa fer-se les millors fotografies en espais icònics i reconeguts pels veïns i veïnes de Masquefa.

La ruta està formada per tres estacions amb tòtems especialment dissenyats i situats de manera estratègica per fer les millors fotografies del nostre territori. D’aquesta manera es garanteix que les imatges de Masquefa transmeten la bellesa del nostre entorn, de manera que millora la imatge i reputació de Masquefa.

La ruta també s’acompanya d’una web-app que ofereix la informació turística, cultural, gastronòmica i d’allotjaments Els tres tòtems estan situats a:

  • Jardins del CTC
  • Mirador a Montserrat situat al Parc de la Font del Roure
  • Església de Sant Pere i la Santa Creu (Cementiri Vell)

Cada tòtem disposa d’un suport per col·locar correctament el mòbil i un codi QR que enllaça amb la ruta selfie virtual de Masquefa.

El regidor de Promoció del Territori, Daniel Gutiérrez destaca que “durant els dos darrers anys Masquefa ha iniciat la seva estratègia turística per posar en valor i millorar l’impacte que generen els més de 25.000 visitants que rebem anualment. La digitalització i l’ús de les TIC ajuden a posicionar el nostre territori a partir d’experiències sostenibles. En els propers mesos seguirem avançant”.

Des de l’Ajuntament de Masquefa us convidem a jugar i compartir les millors selfies en els espais més icònics del nostre municipi amb els #Masquefa #MiraMasquefa.

L’entrada Fes el millor selfie en els punts més icònics de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/fes-el-millor-selfie-en-els-punts-mes-iconics-de-masquefa/