Explora i descobreix Masquefa amb Wikiloc

Categories General

Amb l’objectiu de posar en valor aquest bé comú l’Ajuntament ha obert un perfil propi a Wikiloc.

Masquefa és un territori de gran riquesa paisatgística, ecològica i patrimonial que ofereix experiències sostenibles, tranquil·les, de proximitat i familiars. Qualsevol persona pot gaudir de Masquefa i el seu entorn a peu, corrent, en bicicleta o a cavall. Una sortida per l’entorn del municipi és un privilegi.

Així, amb l’objectiu de posar en valor aquest bé comú, la Regidoria de Promoció del Territori de l’Ajuntament de Masquefa ha obert el perfil de Wikiloc “Ajuntament de Masquefa / Mira Masquefa”.

Wikiloc és una app que et permet descobrir i compartir tot tipus de rutes a l’aire lliure. Al perfil de Wikiloc “Ajuntament de Masquefa / Mira Masquefa” podràs trobar-hi un bon grapat de rutes per fer a peu, corrent o en bicicleta, descarregar-les i seguir-les fàcilment tot descobrint el patrimoni cultural i natural de la vila, així com un espectacular paisatge. Wikiloc et guiarà i no et perdràs!

El perfil compta inicialment amb 12 rutes dissenyades gràcies al suport de veïns i entitats de Masquefa. Aquests itineraris et permeten descobrir tot el territori i tenen diverses dificultats. Si vols aportar la teva ruta preferida, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic mira@masquefa.net.

Com descarregar Wikiloc?

T’ho expliquem en 3 senzills passos:

  1. Descarrega l’aplicació de Wikiloc a la teva botiga d’aplicacions (Google Play, Apple Store…) i registra-t’hi.
  2. Cerca el perfil “Ajuntament de Masquefa / Mira Masquefa”.
  3. Al perfil hi trobaràs el llistat de rutes, només has de triar la que més t’agradi i seguir-la!

 

“Mira Masquefa”, el portal web de promoció del territori

L’Ajuntament ha impulsat el nou portal web www.miramasquefa.cat, un espai virtual on qualsevol persona o família del municipi o interessada en gaudir, visitar, conèixer o venir a viure a Masquefa té tota la informació al seu abast.

El web www.miramasquefa.cat està format per 5 àmbits temàtics que aporten una visió transversal i holística del territori i la seva activitat:

  • Pàgina principal: aquesta pàgina incorpora el calendari de les principals activitats turístiques, festives, esportives i d’oci, així com un canal de notícies.
  • Un dia a Masquefa: què pots fer si vens a Masquefa? S’han preparat els millors pacs d’activitats que uneixen activitats, gastronomia i shopping.
  • Explora: les millors rutes per gaudir caminant, corrent o en bicicleta. Aquest apartat incorporarà rutes proposades per entitats i col·lectius de Masquefa a través de Wikiloc.
  • Patrimoni i tradicions: el patrimoni cultural, les festes i el seguici festiu tot a un clic. També incorpora un banc de fotos antigues de Masquefa ordenada per col·leccions i un accés al mapa de patrimoni de Masquefa.
  • Exposicions virtuals: un espai destinat a acollir els treballs creatius i artístics dels veïns i les veïnes de Masquefa. Un espai col·laboratiu mostra de la dinàmica cultural de Masquefa.

L’entrada Explora i descobreix Masquefa amb Wikiloc ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/explora-i-descobreix-masquefa-amb-wikiloc/