Es reprèn la circulació de vehicles a l’eix comercial

Categories General

L’Ajuntament dona per finalitzada la prova pilot iniciada a finals del mes de maig i ara n’avaluarà el seu impacte i n’estudiarà la seva viabilitat i conveniència.

Aquest cap de setmana, 27 i 28 de juny, els vehicles ja podran tornar a circular per l’eix comercial de Masquefa un cop l’Ajuntament ha donat per finalitzada la prova pilot de pacificació del trànsit desplegada en aquesta zona del municipi.

La mesura va entrar en vigor el passat 30 de maig i s’ha aplicat durant els darrers caps de setmana amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat i afavorir una mobilitat segura i adaptada per la via pública. Aquesta actuació, a més, s’emmarcava en el pla de xoc acordat pels grups municipals de Junts per Masquefa i PSC per donar suport a la població i al teixit comercial durant la pandèmia de la Covid-19.

La prova pilot, que finalitza aquest cap de setmana, s’ha aplicat en el tram comprès entre el carrer Sant Pere (cantonada amb el carrer Rogelio Rojo) i el carrer Major (a l’alçada del consistori); i ha consistit en restringir la circulació de vehicles durant els caps de setmana amb l’objectiu de fomentar el passeig dels vilatans per l’eix comercial de forma segura i adaptada i promoure les activitats comercials, d’oci i la pràctica esportiva al centre del municipi.

 

L’entrada Es reprèn la circulació de vehicles a l’eix comercial ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/es-repren-la-circulacio-de-vehicles-a-leix-comercial/