Es prorroguen les mesures anti-Covid set dies més

Categories General

Les mesures s’aplicaran fins al 24 de gener.

El PROCICAT ha decidit prorrogar set dies més les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents amb l’objectiu d’aturar la transmissió del virus. La pròrroga començarà dilluns 18 de gener i durarà fins al diumenge 24 de gener.

Des de principis de desembre el creixement del nombre de contagis no s’ha accelerat, però tampoc s’ha aturat. A més, el ritme de l’entrada a les UCI es manté i això posa en situació complicada els centres.

Mesures vigents: mobilitat limitada al municipi tota la setmana

De les mesures actualment en vigor i que ara es prorroguen destaca la limitació de la mobilitat personal al perímetre municipal durant tota la setmana excepte per causes laborals o de força major. També es manté el toc de queda a les 22 hores.

Recordeu també que les trobades familiars o socials no han de superar les 6 persones, llevat que siguin convivents, i no suposin la confluència de més de dues bombolles de convivència. Es recomana limitar-les si es fan en espais tancats.

Podeu consultar les mesures en aquesta pàgina o bé accedir a Preguntes més freqüents.

L’entrada Es prorroguen les mesures anti-Covid set dies més ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/es-prorroguen-les-mesures-anti-covid-set-dies-mes/