Es prorroga fins a finals de maig l’exposició pública de l’Avanç del POUM

Categories General

Amb la intenció de facilitar la participació ciutadana es prorroga el termini de presentacions de suggeriments per part de la població fins al 31 de maig.

Després de l’aprovació de l’Avanç de Planejament Urbanístic el passat desembre de 2022, es va obrir un període d’exposició pública i presentació de suggeriments. El període de suggeriments s’obre per tal que la població en general o parts interessades en concret puguin presentar propostes i suggeriments sobre l’ordenació proposada o qüestions que els puguin afectar.

S’ha estimat allargar el període de presentació de suggeriments fins a 31 de maig per tal de facilitar a la població l’anàlisi de l’Avanç de Planejament i la presentació d’aquells suggeriments que s’estimin oportuns.

L’Ajuntament convida aquelles persones interessades a consultar el document d’Avanç de Planejament, sol·licitar trobada amb els serveis de planejament de territori davant de qualsevol dubte i presentar els suggeriments que es considerin necessaris.

Tota la informació sobre l’Avanç de Planejament, els estudis associats i els resultats del procés de participació, els podeu trobar en aquest enllaç.

 

 

L’entrada Es prorroga fins a finals de maig l’exposició pública de l’Avanç del POUM ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/es-prorroga-fins-a-finals-de-maig-lexposicio-publica-de-lavanc-del-poum/