El Primavera Shopping tornarà a florir pels carrers i places de Masquefa

Categories General

L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 14 de maig en el marc del programa d’activitats de la Festa Major Petita de Sant Isidre. Descarrega’t el programa d’activitats.

Aquest 2023 torna a Masquefa el Primavera Shopping, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i Masquefa Comerç amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar el comerç local i celebrar amb tots els veïns la primavera.

Enguany els carrers de Masquefa tornaran a omplir-se de flors i de diferents propostes lúdiques en una jornada molt especial que tindrà lloc el diumenge 14 de maig, de les 11 a les 21 h, en el marc del programa d’activitats de la Festa Major Petita de Sant Isidre.

Racons amb encant i comerços amb ofertes i promocions especials

Els carrers del municipi s’ompliran de motius florals des de primera hora del matí i al llarg de tot el dia per gaudir d’un espectacle olfactiu i visual únic gràcies als 19 racons decorats amb motius primaverals que hi haurà habilitats al llarg dels eixos comercials de Masquefa.

A més, els comerços locals també obriran els seus establiments en diumenge i oferiran diferents ofertes i promocions especials.

Activitats per a tots els públics

La nova edició del Primavera Shopping Masquefa es complementarà amb un destacat ventall de propostes lúdiques i festives adaptades als gustos i interessos de tots els veïns. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament convida la població a gaudir de la jornada i agraeix l’estreta col·laboració i implicació demostrades al llarg d’aquestes edicions per part de l’associació Masquefa Comerç, així com dels diferents establiments comercials i totes les persones que participen de l’esdeveniment; fent possible, entre tots, la consolidació d’aquest projecte pioner a la vila.

Finalment, cal recordar que amb motiu de les obres de pacificació del carrer Major el programa del Primavera Shopping es pot veure afectat. Qualsevol novetat es comunicarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del CTC.

L’entrada El Primavera Shopping tornarà a florir pels carrers i places de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-primavera-shopping-tornara-a-florir-pels-carrers-i-places-de-masquefa/