Emci Liébanes guanya el VIII Concurs de Fotografia d’Instagram

Categories General

Guanyador VIII Concurs Fotografia

Amb lobjectiu daconseguir un recull de fotografies per il·lustrar el calendari municipal del 2024, la Regidoria de Cultura va impulsar a inicis d’any la vuitena edició del Concurs de Fotografia d’Instagram. En aquesta ocasió el certamen tenia com a gran protagonista la igualtat de gènere i la lluita contra les violències masclistes LGTBIfòbiques.

La guanyadora d’aquesta edició és Emci Liébanes, amb una fotografia que escenifica la unió entre dues mans en un fons cel clar i amb un motiu floral. El segon guanyador ha estat Lluís Rovira Munné i les terceres Shela Syed i Eve Syed. En aquest certamen s’han presentat gairebé una vuitantena de fotografies de diferents autors. Per participar-hi, la ciutadania havia de publicar una fotografia a Instagram amb el hashtag #fotomasquefa23 abans de l’1 doctubre.

El jurat ha estat format per la fotògrafa Marga Pinyol, tres representants de l’entitat Constel·lació Lila de Masquefa, i tres representants de la Xarxa Activa de Jovent per la Igualtat.

De totes les fotografies presentades, sen seleccionaran 13 per a ledició del calendari de l’any vinent; i les diferents una cinquantena d’imatges presentades sexposaran en una mostra a la Biblioteca Municipal durant les festes de Nadal i Reis.
L’entrada Emci Liébanes guanya el VIII Concurs de Fotografia d’Instagram ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/emci-liebanes-guanya-el-viii-concurs-de-fotografia-dinstagram/