Batuda de porc senglar: dissabte 25 de novembre

Categories General

Tindrà lloc de 8 a 14 h. Es recomana no apropar-se a la zona i seguir la senyalització.

Demà, dissabte 25 de novembre, la Societat de Caçadors de Masquefa farà una batuda de porc senglar en diverses àrees del terme municipal entre les 8 i les 14 h. Aquesta actuació, autoritzada per la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu controlar la població de porc senglar i reduir els possibles impactes negatius que aquests animals poden tenir sobre l’entorn i la comunitat local.

Els espais que es veuran afectats per aquesta batuda són: la rodalia de la fàbrica Gallina Blanca, a El Maset, Can Torres, Can Valls i l’entorn del Camp de Futbol.

Es prega als veïns i a la població afectada per aquesta activitat que estiguin alerta i cooperin amb els caçadors i les autoritats locals per garantir un desenvolupament segur i efectiu de la batuda de porc senglar. Cal respectar en tot moment la senyalització en camins i pistes forestals i evitar la zona de caça durant la batuda.

L’entrada Batuda de porc senglar: dissabte 25 de novembre ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/batuda-de-porc-senglar-dissabte-25-de-novembre/